Anak Derhaka Disumpah Menjadi Ikan Pari

>>>

Berikut petikan cerita ‘pelik tapi tak tau la betul atau tidak‘ berkenaan…

KUALA LUMPUR: Gempar apabila orang ramai menerima rakaman gambar seekor ikan pari menyerupai wajah manusia yang disebarkan melalui sistem pesanan multimedia (MMS) telefon bimbit dan e-mel. Rakaman video klip selama satu minit itu menunjukkan rupa seekor ikan pari aneh bersaiz gergasi terbaring di atas katil dalam keadaan nazak dan ia kononnya seorang remaja yang bertukar menjadi ikan pari akibat disumpah ibunya kerana derhaka…

yang ni nampak dibuat-buat je… mengarut.

 

yang ini ‘real’. Bisa menegakkan bulu roma…

 


Untuk cerita penuh klik pada link dibawah.

Untuk videonya klik disini.

Raiedzall says: Jangan percaya sangat…! Kut ye pun sumpah lah jadi TV Flat Screen High Definition ke, syok sikit tengok World Cup…

About these ads
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Anak Derhaka Disumpah Menjadi Ikan Pari

  1. blackpurple says:

    Oooo…’konon’nya rupanya…

    psss.. malam tadi baru pekena ikan pari bakar jln bellamy, belakang istana… perghhhhhh….

  2. Lan Rambai says:

    aku dah lama tgk video klip tu kat hp kawan… entahlah.. nampak macam real jer… yg pasti pari bakar memang sodappppppp

  3. Syikin says:

    kalau ALlah izinkan..semua boleh jadi..

    ok. tgh kalut ni.:)

  4. Raiedzall says:

    Oh ikan pari bakar, kecur air liur ku… Umbai & Alai… nantikan kepulangan ku…:)

  5. far_jek says:

    betul ker citer ni????tapi sy lum tau agi cam ner citer sebenar…citer r ckit….

  6. Azizul Zahari says:

    Sesungguhnya Allah itu lebih maha berkuasa,jangan sesekali kamu meningkari akan suruhannya,hendaklah kamu berbuat baik kepada kedua dua ibubapa kamu.tanpa mereka siapa lah kamu…………..

  7. fatimah says:

    mmg ibu adelah seorg insan yg wajib kt hormati dan disayangi… andai kt menyakiti hati mereka, kt jg akan merasanya sat hr nanti….olh it cintailh ib kt…. umi I love u vry much….

  8. IQA AZIERA says:

    WOI..X DE GAMBAR PON..X NAMPAK PAPE TAU X..SYE PUN NAK GAK TNGK GMBR OWG KNE SUMPAH..DAH LAMA TERINGIN NAK TNGK TAPI X KESAMPAIAN SAMPAI SKUNK..SADIS SUNGGUH..

  9. amigo 88 says:

    cerita nie betul or tak… tu lain citer….yang penting skang kiter sebagai anak jangan sesekali derhaka kepada ibu bapa kiter….nak menyesal di kmdn hari tak der gunanya…!!sayangilah mereka…. tapi masalahnye………maner gambarnyeeerrrrrrr…
    tak nanpek pom!! aper lahhhhhh…exited nak tgk ni…

  10. mimi says:

    tak takut ker , bahaya ni . jadi kawan – kawan , kalau takut jngan buat

  11. Alren says:

    Hmm,nie ‘pirate’ dari cite indon thun 2006 kot..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s